bank in steigerhout Beernem België

Bent u op zoek naar een bank in steigerhout Beernem België? Dan kunt u uw hart ophalen bij Mammoet Steigerhout! bank in steigerhout Beernem zijn onze passie en wij hebben deze beauty’s dan ook in allerlei soorten en maten. Natuurlijk is ook een bank in steigerhout Beernem België op maat mogelijk. Een aanbetaling is bij ons niet nodig. Kijk snel verder op deze pagina en ontdek alle mogelijkheden.

bank in steigerhout Beernem België

Een industrieel interieur is een stoere interieur stijl die wordt gekenmerkt door het gebruik van hout, metaal, beton en baksteen. Daar passen de tafels van Mammoet Steigerhout perfect bij! Een industriële look is onveranderd populair en helemaal van nu.

Met een mooie bank in steigerhout Beernem België complementeert u de look en zet u een dikke punt op de i van uw inrichting. Maar ook in een modern, minimalistisch of landelijk interieur komen onze bank in steigerhout Beernem uitstekend tot recht! Een stoere bank in steigerhout Beernem in een romantisch interieur zorgt voor een fraai accent en houdt het spannend.

bank in steigerhout Beernem België

Het massieve hout dat wij gebruiken als tafelblad kan op verschillende manieren worden bewerkt.

Wij hebben bank in steigerhout Beernem België in allerlei uitvoeringen. Dus of u nu op zoek bent naar een kleine bank in steigerhout Beernem België of juist een grote bank in steigerhout Beernem , bij ons vindt u het. Ook een bank in steigerhout Beernem op maat is slechts een paar muisklikken van u verwijderd.

bank in steigerhout Beernem België een poot om op te staan

Veel van onze bank in steigerhout Beernem hebben een mat zwart metalen frame of onderstel. Maar ook qua tafelpoten van uw bank in steigerhout Beernem is aan u de keuze. De juiste industriële tafelpoten geven uw stoere tafel de industriële look waar u naar op zoek bent. Bij Mammoet steigerhout heeft u de keuze uit verschillende stalen tafelpoten. Zo kunt u onder andere gaan voor een:

  • Industriële tafel kruispoot
  • Industriële tafel X-poot
  • Tafelpoten industrieel wangpoot
  • Tafelpoten industrieel U-poot (ook wel sledepoot genoemd)
  • Industriële tafelpoot in het midden

We verkopen ook rustieke tafels met een houten onderstel. Hierdoor heeft de hele tafel een wat meer landelijke look.