eetkamertafel industrieel Hilversum

Bent u op zoek naar eeneetkamertafel industrieel? Dan kunt u uw hart ophalen bij Mammoet Steigerhout! eetkamertafel industrieel zijn onze passie en wij hebben deze beauty’s dan ook in allerlei soorten en maten. Natuurlijk is ook een eetkamertafel industrieel op maat mogelijk. Een aanbetaling is bij ons niet nodig. Kijk snel verder op deze pagina en ontdek alle mogelijkheden.

eetkamertafel industrieel Hilversum

Een industrieel interieur is een stoere interieur stijl die wordt gekenmerkt door het gebruik van hout, metaal, beton en baksteen. Daar passen de tafels van Mammoet Steigerhout perfect bij! Een industriële look is onveranderd populair en helemaal van nu.

Met een mooie eetkamertafel industrieel complementeert u de look en zet u een dikke punt op de i van uw inrichting. Maar ook in een modern, minimalistisch of landelijk interieur komen onze eetkamertafel industrieel uitstekend tot recht! Een stoere eetkamertafel industrieel in een romantisch interieur zorgt voor een fraai accent en houdt het spannend.

eetkamertafel industrieel Hilversum

Het massieve hout dat wij gebruiken als tafelblad kan op verschillende manieren worden bewerkt.

Wij hebben eetkamertafel industrieel in allerlei uitvoeringen. Dus of u nu op zoek bent naar een kleine eetkamertafel industrieel of juist een grote eetkamertafel industrieel, bij ons vindt u het. Ook een eetkamertafel industrieel op maat is slechts een paar muisklikken van u verwijderd.

eetkamertafel industrieel HilversumEen poot om op te staan

Veel van onze eetkamertafel industrieel hebben een mat zwart metalen frame of onderstel. Maar ook qua tafelpoten van uw eetkamertafel industrieel is aan u de keuze. De juiste industriële tafelpoten geven uw stoere tafel de industriële look waar u naar op zoek bent. Bij Mammoet steigerhout heeft u de keuze uit verschillende stalen tafelpoten. Zo kunt u onder andere gaan voor een:

  • Industriële tafel kruispoot
  • Industriële tafel X-poot
  • Tafelpoten industrieel wangpoot
  • Tafelpoten industrieel U-poot (ook wel sledepoot genoemd)
  • Industriële tafelpoot in het midden

We verkopen ook rustieke tafels met een houten onderstel. Hierdoor heeft de hele tafel een wat meer landelijke look.