eettafel rond industrieel Nunspeet

Bent u op zoek naar eeneettafel rond industrieel? Dan kunt u uw hart ophalen bij Mammoet Steigerhout! eettafel rond industrieel zijn onze passie en wij hebben deze beauty’s dan ook in allerlei soorten en maten. Natuurlijk is ook een eettafel rond industrieel op maat mogelijk. Een aanbetaling is bij ons niet nodig. Kijk snel verder op deze pagina en ontdek alle mogelijkheden.

eettafel rond industrieel Nunspeet

Een industrieel interieur is een stoere interieur stijl die wordt gekenmerkt door het gebruik van hout, metaal, beton en baksteen. Daar passen de tafels van Mammoet Steigerhout perfect bij! Een industriële look is onveranderd populair en helemaal van nu.

Met een mooie eettafel rond industrieel complementeert u de look en zet u een dikke punt op de i van uw inrichting. Maar ook in een modern, minimalistisch of landelijk interieur komen onze eettafel rond industrieel uitstekend tot recht! Een stoere eettafel rond industrieel in een romantisch interieur zorgt voor een fraai accent en houdt het spannend.

eettafel rond industrieel Nunspeet

Het massieve hout dat wij gebruiken als tafelblad kan op verschillende manieren worden bewerkt.

Wij hebben eettafel rond industrieel in allerlei uitvoeringen. Dus of u nu op zoek bent naar een kleine eettafel rond industrieel of juist een grote eettafel rond industrieel, bij ons vindt u het. Ook een eettafel rond industrieel op maat is slechts een paar muisklikken van u verwijderd.

eettafel rond industrieel NunspeetEen poot om op te staan

Veel van onze eettafel rond industrieel hebben een mat zwart metalen frame of onderstel. Maar ook qua tafelpoten van uw eettafel rond industrieel is aan u de keuze. De juiste industriële tafelpoten geven uw stoere tafel de industriële look waar u naar op zoek bent. Bij Mammoet steigerhout heeft u de keuze uit verschillende stalen tafelpoten. Zo kunt u onder andere gaan voor een:

  • Industriële tafel kruispoot
  • Industriële tafel X-poot
  • Tafelpoten industrieel wangpoot
  • Tafelpoten industrieel U-poot (ook wel sledepoot genoemd)
  • Industriële tafelpoot in het midden

We verkopen ook rustieke tafels met een houten onderstel. Hierdoor heeft de hele tafel een wat meer landelijke look.