steigerhouten meubelen Bocholt België

Bent u op zoek naar een steigerhouten meubelen Bocholt België? Dan kunt u uw hart ophalen bij Mammoet Steigerhout! steigerhouten meubelen Bocholt zijn onze passie en wij hebben deze beauty’s dan ook in allerlei soorten en maten. Natuurlijk is ook een steigerhouten meubelen Bocholt België op maat mogelijk. Een aanbetaling is bij ons niet nodig. Kijk snel verder op deze pagina en ontdek alle mogelijkheden.

steigerhouten meubelen Bocholt België

Een industrieel interieur is een stoere interieur stijl die wordt gekenmerkt door het gebruik van hout, metaal, beton en baksteen. Daar passen de tafels van Mammoet Steigerhout perfect bij! Een industriële look is onveranderd populair en helemaal van nu.

Met een mooie steigerhouten meubelen Bocholt België complementeert u de look en zet u een dikke punt op de i van uw inrichting. Maar ook in een modern, minimalistisch of landelijk interieur komen onze steigerhouten meubelen Bocholt uitstekend tot recht! Een stoere steigerhouten meubelen Bocholt in een romantisch interieur zorgt voor een fraai accent en houdt het spannend.

steigerhouten meubelen Bocholt België

Het massieve hout dat wij gebruiken als tafelblad kan op verschillende manieren worden bewerkt.

Wij hebben steigerhouten meubelen Bocholt België in allerlei uitvoeringen. Dus of u nu op zoek bent naar een kleine steigerhouten meubelen Bocholt België of juist een grote steigerhouten meubelen Bocholt , bij ons vindt u het. Ook een steigerhouten meubelen Bocholt op maat is slechts een paar muisklikken van u verwijderd.

steigerhouten meubelen Bocholt België een poot om op te staan

Veel van onze steigerhouten meubelen Bocholt hebben een mat zwart metalen frame of onderstel. Maar ook qua tafelpoten van uw steigerhouten meubelen Bocholt is aan u de keuze. De juiste industriële tafelpoten geven uw stoere tafel de industriële look waar u naar op zoek bent. Bij Mammoet steigerhout heeft u de keuze uit verschillende stalen tafelpoten. Zo kunt u onder andere gaan voor een:

  • Industriële tafel kruispoot
  • Industriële tafel X-poot
  • Tafelpoten industrieel wangpoot
  • Tafelpoten industrieel U-poot (ook wel sledepoot genoemd)
  • Industriële tafelpoot in het midden

We verkopen ook rustieke tafels met een houten onderstel. Hierdoor heeft de hele tafel een wat meer landelijke look.