steigerhouten meubelen Heusden-Zolder België

Bent u op zoek naar een steigerhouten meubelen Heusden-Zolder België? Dan kunt u uw hart ophalen bij Mammoet Steigerhout! steigerhouten meubelen Heusden-Zolder zijn onze passie en wij hebben deze beauty’s dan ook in allerlei soorten en maten. Natuurlijk is ook een steigerhouten meubelen Heusden-Zolder België op maat mogelijk. Een aanbetaling is bij ons niet nodig. Kijk snel verder op deze pagina en ontdek alle mogelijkheden.

steigerhouten meubelen Heusden-Zolder België

Een industrieel interieur is een stoere interieur stijl die wordt gekenmerkt door het gebruik van hout, metaal, beton en baksteen. Daar passen de tafels van Mammoet Steigerhout perfect bij! Een industriële look is onveranderd populair en helemaal van nu.

Met een mooie steigerhouten meubelen Heusden-Zolder België complementeert u de look en zet u een dikke punt op de i van uw inrichting. Maar ook in een modern, minimalistisch of landelijk interieur komen onze steigerhouten meubelen Heusden-Zolder uitstekend tot recht! Een stoere steigerhouten meubelen Heusden-Zolder in een romantisch interieur zorgt voor een fraai accent en houdt het spannend.

steigerhouten meubelen Heusden-Zolder België

Het massieve hout dat wij gebruiken als tafelblad kan op verschillende manieren worden bewerkt.

Wij hebben steigerhouten meubelen Heusden-Zolder België in allerlei uitvoeringen. Dus of u nu op zoek bent naar een kleine steigerhouten meubelen Heusden-Zolder België of juist een grote steigerhouten meubelen Heusden-Zolder , bij ons vindt u het. Ook een steigerhouten meubelen Heusden-Zolder op maat is slechts een paar muisklikken van u verwijderd.

steigerhouten meubelen Heusden-Zolder België een poot om op te staan

Veel van onze steigerhouten meubelen Heusden-Zolder hebben een mat zwart metalen frame of onderstel. Maar ook qua tafelpoten van uw steigerhouten meubelen Heusden-Zolder is aan u de keuze. De juiste industriële tafelpoten geven uw stoere tafel de industriële look waar u naar op zoek bent. Bij Mammoet steigerhout heeft u de keuze uit verschillende stalen tafelpoten. Zo kunt u onder andere gaan voor een:

  • Industriële tafel kruispoot
  • Industriële tafel X-poot
  • Tafelpoten industrieel wangpoot
  • Tafelpoten industrieel U-poot (ook wel sledepoot genoemd)
  • Industriële tafelpoot in het midden

We verkopen ook rustieke tafels met een houten onderstel. Hierdoor heeft de hele tafel een wat meer landelijke look.