steigerhouten meubelen Olen België

Bent u op zoek naar een steigerhouten meubelen Olen België? Dan kunt u uw hart ophalen bij Mammoet Steigerhout! steigerhouten meubelen Olen zijn onze passie en wij hebben deze beauty’s dan ook in allerlei soorten en maten. Natuurlijk is ook een steigerhouten meubelen Olen België op maat mogelijk. Een aanbetaling is bij ons niet nodig. Kijk snel verder op deze pagina en ontdek alle mogelijkheden.

steigerhouten meubelen Olen België

Een industrieel interieur is een stoere interieur stijl die wordt gekenmerkt door het gebruik van hout, metaal, beton en baksteen. Daar passen de tafels van Mammoet Steigerhout perfect bij! Een industriële look is onveranderd populair en helemaal van nu.

Met een mooie steigerhouten meubelen Olen België complementeert u de look en zet u een dikke punt op de i van uw inrichting. Maar ook in een modern, minimalistisch of landelijk interieur komen onze steigerhouten meubelen Olen uitstekend tot recht! Een stoere steigerhouten meubelen Olen in een romantisch interieur zorgt voor een fraai accent en houdt het spannend.

steigerhouten meubelen Olen België

Het massieve hout dat wij gebruiken als tafelblad kan op verschillende manieren worden bewerkt.

Wij hebben steigerhouten meubelen Olen België in allerlei uitvoeringen. Dus of u nu op zoek bent naar een kleine steigerhouten meubelen Olen België of juist een grote steigerhouten meubelen Olen , bij ons vindt u het. Ook een steigerhouten meubelen Olen op maat is slechts een paar muisklikken van u verwijderd.

steigerhouten meubelen Olen België een poot om op te staan

Veel van onze steigerhouten meubelen Olen hebben een mat zwart metalen frame of onderstel. Maar ook qua tafelpoten van uw steigerhouten meubelen Olen is aan u de keuze. De juiste industriële tafelpoten geven uw stoere tafel de industriële look waar u naar op zoek bent. Bij Mammoet steigerhout heeft u de keuze uit verschillende stalen tafelpoten. Zo kunt u onder andere gaan voor een:

  • Industriële tafel kruispoot
  • Industriële tafel X-poot
  • Tafelpoten industrieel wangpoot
  • Tafelpoten industrieel U-poot (ook wel sledepoot genoemd)
  • Industriële tafelpoot in het midden

We verkopen ook rustieke tafels met een houten onderstel. Hierdoor heeft de hele tafel een wat meer landelijke look.