steigerhouten meubels Dendermonde België

Bent u op zoek naar een steigerhouten meubels Dendermonde België? Dan kunt u uw hart ophalen bij Mammoet Steigerhout! steigerhouten meubels Dendermonde zijn onze passie en wij hebben deze beauty’s dan ook in allerlei soorten en maten. Natuurlijk is ook een steigerhouten meubels Dendermonde België op maat mogelijk. Een aanbetaling is bij ons niet nodig. Kijk snel verder op deze pagina en ontdek alle mogelijkheden.

steigerhouten meubels Dendermonde België

Een industrieel interieur is een stoere interieur stijl die wordt gekenmerkt door het gebruik van hout, metaal, beton en baksteen. Daar passen de tafels van Mammoet Steigerhout perfect bij! Een industriële look is onveranderd populair en helemaal van nu.

Met een mooie steigerhouten meubels Dendermonde België complementeert u de look en zet u een dikke punt op de i van uw inrichting. Maar ook in een modern, minimalistisch of landelijk interieur komen onze steigerhouten meubels Dendermonde uitstekend tot recht! Een stoere steigerhouten meubels Dendermonde in een romantisch interieur zorgt voor een fraai accent en houdt het spannend.

steigerhouten meubels Dendermonde België

Het massieve hout dat wij gebruiken als tafelblad kan op verschillende manieren worden bewerkt.

Wij hebben steigerhouten meubels Dendermonde België in allerlei uitvoeringen. Dus of u nu op zoek bent naar een kleine steigerhouten meubels Dendermonde België of juist een grote steigerhouten meubels Dendermonde , bij ons vindt u het. Ook een steigerhouten meubels Dendermonde op maat is slechts een paar muisklikken van u verwijderd.

steigerhouten meubels Dendermonde België een poot om op te staan

Veel van onze steigerhouten meubels Dendermonde hebben een mat zwart metalen frame of onderstel. Maar ook qua tafelpoten van uw steigerhouten meubels Dendermonde is aan u de keuze. De juiste industriële tafelpoten geven uw stoere tafel de industriële look waar u naar op zoek bent. Bij Mammoet steigerhout heeft u de keuze uit verschillende stalen tafelpoten. Zo kunt u onder andere gaan voor een:

  • Industriële tafel kruispoot
  • Industriële tafel X-poot
  • Tafelpoten industrieel wangpoot
  • Tafelpoten industrieel U-poot (ook wel sledepoot genoemd)
  • Industriële tafelpoot in het midden

We verkopen ook rustieke tafels met een houten onderstel. Hierdoor heeft de hele tafel een wat meer landelijke look.