bank in steigerhout Blankenberge België

Bent u op zoek naar een bank in steigerhout Blankenberge België? Dan kunt u uw hart ophalen bij Mammoet Steigerhout! bank in steigerhout Blankenberge zijn onze passie en wij hebben deze beauty’s dan ook in allerlei soorten en maten. Natuurlijk is ook een bank in steigerhout Blankenberge België op maat mogelijk. Een aanbetaling is bij ons niet nodig. Kijk snel verder op deze pagina en ontdek alle mogelijkheden.

bank in steigerhout Blankenberge België

Een industrieel interieur is een stoere interieur stijl die wordt gekenmerkt door het gebruik van hout, metaal, beton en baksteen. Daar passen de tafels van Mammoet Steigerhout perfect bij! Een industriële look is onveranderd populair en helemaal van nu.

Met een mooie bank in steigerhout Blankenberge België complementeert u de look en zet u een dikke punt op de i van uw inrichting. Maar ook in een modern, minimalistisch of landelijk interieur komen onze bank in steigerhout Blankenberge uitstekend tot recht! Een stoere bank in steigerhout Blankenberge in een romantisch interieur zorgt voor een fraai accent en houdt het spannend.

bank in steigerhout Blankenberge België

Het massieve hout dat wij gebruiken als tafelblad kan op verschillende manieren worden bewerkt.

Wij hebben bank in steigerhout Blankenberge België in allerlei uitvoeringen. Dus of u nu op zoek bent naar een kleine bank in steigerhout Blankenberge België of juist een grote bank in steigerhout Blankenberge , bij ons vindt u het. Ook een bank in steigerhout Blankenberge op maat is slechts een paar muisklikken van u verwijderd.

bank in steigerhout Blankenberge België een poot om op te staan

Veel van onze bank in steigerhout Blankenberge hebben een mat zwart metalen frame of onderstel. Maar ook qua tafelpoten van uw bank in steigerhout Blankenberge is aan u de keuze. De juiste industriële tafelpoten geven uw stoere tafel de industriële look waar u naar op zoek bent. Bij Mammoet steigerhout heeft u de keuze uit verschillende stalen tafelpoten. Zo kunt u onder andere gaan voor een:

  • Industriële tafel kruispoot
  • Industriële tafel X-poot
  • Tafelpoten industrieel wangpoot
  • Tafelpoten industrieel U-poot (ook wel sledepoot genoemd)
  • Industriële tafelpoot in het midden

We verkopen ook rustieke tafels met een houten onderstel. Hierdoor heeft de hele tafel een wat meer landelijke look.