eiken eettafel Soest

Bent u op zoek naar eeneiken eettafel? Dan kunt u uw hart ophalen bij Mammoet Steigerhout! eiken eettafel zijn onze passie en wij hebben deze beauty’s dan ook in allerlei soorten en maten. Natuurlijk is ook een eiken eettafel op maat mogelijk. Een aanbetaling is bij ons niet nodig. Kijk snel verder op deze pagina en ontdek alle mogelijkheden.

eiken eettafel Soest

Een industrieel interieur is een stoere interieur stijl die wordt gekenmerkt door het gebruik van hout, metaal, beton en baksteen. Daar passen de tafels van Mammoet Steigerhout perfect bij! Een industriële look is onveranderd populair en helemaal van nu.

Met een mooie eiken eettafel complementeert u de look en zet u een dikke punt op de i van uw inrichting. Maar ook in een modern, minimalistisch of landelijk interieur komen onze eiken eettafel uitstekend tot recht! Een stoere eiken eettafel in een romantisch interieur zorgt voor een fraai accent en houdt het spannend.

eiken eettafel Soest

Het massieve hout dat wij gebruiken als tafelblad kan op verschillende manieren worden bewerkt.

Wij hebben eiken eettafel in allerlei uitvoeringen. Dus of u nu op zoek bent naar een kleine eiken eettafel of juist een grote eiken eettafel, bij ons vindt u het. Ook een eiken eettafel op maat is slechts een paar muisklikken van u verwijderd.

eiken eettafel SoestEen poot om op te staan

Veel van onze eiken eettafel hebben een mat zwart metalen frame of onderstel. Maar ook qua tafelpoten van uw eiken eettafel is aan u de keuze. De juiste industriële tafelpoten geven uw stoere tafel de industriële look waar u naar op zoek bent. Bij Mammoet steigerhout heeft u de keuze uit verschillende stalen tafelpoten. Zo kunt u onder andere gaan voor een:

  • Industriële tafel kruispoot
  • Industriële tafel X-poot
  • Tafelpoten industrieel wangpoot
  • Tafelpoten industrieel U-poot (ook wel sledepoot genoemd)
  • Industriële tafelpoot in het midden

We verkopen ook rustieke tafels met een houten onderstel. Hierdoor heeft de hele tafel een wat meer landelijke look.