eiken tafel Heemskerk

Bent u op zoek naar eeneiken tafel? Dan kunt u uw hart ophalen bij Mammoet Steigerhout! eiken tafel zijn onze passie en wij hebben deze beauty’s dan ook in allerlei soorten en maten. Natuurlijk is ook een eiken tafel op maat mogelijk. Een aanbetaling is bij ons niet nodig. Kijk snel verder op deze pagina en ontdek alle mogelijkheden.

eiken tafel Heemskerk

Een industrieel interieur is een stoere interieur stijl die wordt gekenmerkt door het gebruik van hout, metaal, beton en baksteen. Daar passen de tafels van Mammoet Steigerhout perfect bij! Een industriële look is onveranderd populair en helemaal van nu.

Met een mooie eiken tafel complementeert u de look en zet u een dikke punt op de i van uw inrichting. Maar ook in een modern, minimalistisch of landelijk interieur komen onze eiken tafel uitstekend tot recht! Een stoere eiken tafel in een romantisch interieur zorgt voor een fraai accent en houdt het spannend.

eiken tafel Heemskerk

Het massieve hout dat wij gebruiken als tafelblad kan op verschillende manieren worden bewerkt.

Wij hebben eiken tafel in allerlei uitvoeringen. Dus of u nu op zoek bent naar een kleine eiken tafel of juist een grote eiken tafel, bij ons vindt u het. Ook een eiken tafel op maat is slechts een paar muisklikken van u verwijderd.

eiken tafel HeemskerkEen poot om op te staan

Veel van onze eiken tafel hebben een mat zwart metalen frame of onderstel. Maar ook qua tafelpoten van uw eiken tafel is aan u de keuze. De juiste industriële tafelpoten geven uw stoere tafel de industriële look waar u naar op zoek bent. Bij Mammoet steigerhout heeft u de keuze uit verschillende stalen tafelpoten. Zo kunt u onder andere gaan voor een:

  • Industriële tafel kruispoot
  • Industriële tafel X-poot
  • Tafelpoten industrieel wangpoot
  • Tafelpoten industrieel U-poot (ook wel sledepoot genoemd)
  • Industriële tafelpoot in het midden

We verkopen ook rustieke tafels met een houten onderstel. Hierdoor heeft de hele tafel een wat meer landelijke look.