Goes bij Mammoet Steigerhout

Een is door zijn robuuste en authentieke uitstraling zeer populair en een geliefd product voor in de tuin. Steigerhout zelf is een prachtig natuurproduct, en bijzonder geschikt om te verwerken tot tuinmeubels, dankzij zijn eigenschappen. De steigerhout planken zijn onderhoudsvriendelijk, slechts reinigen met een vochtige doek is voldoende. Tevens droogt steigerhout snel op na een regenbuitje, dus zo weer klaar voor gebruikt. Wilt u een unieke, duurzame en onderhoudsvriendelijke buitenmeubel, kies dan voor een steigerhout tuinmeubel.

Goes: geheel naar uw wens

Met een steigerhout tuinmeubel kunt u alle kanten op. Kiest u voor een robuuste hoekbank met voldoende zitruimte of voor een loungeset om ultiem te relaxen? Wilt u een landelijke uitstraling of een wat strakkere, industriële look? De steigerhout tuinmeubel stelt u grotendeels zelf samen. U kiest zelf de maat, lak/olie, kleur en bijpassende accessoires.

Heeft u een steigerhout tuinmeubel uitgekozen? Maak deze dan helemaal af naar wens. Wij bieden u onder andere bijpassende kussens aan in diverse kleuren, maten en dikte. Tevens hebben wij ook salontafels en bijzettafels in ons assortiment.

Goes: behandeling

Wij raden u aan om uw steigerhout tuinmeubel niet op een vochtige plaats in uw tuin te zetten. Een zo open mogelijke plek is beter. Op deze manier kan de wind en de zon ervoor zorgen dat het steigerhout droogt, wanneer het geregend heeft. Alle houtsoorten die buiten komen te staan, en worden blootgesteld aan het weer, dienen behandeld te worden. Dit om de levensduur te verlengen. Gebruikt steigerhout heeft van zichzelf wel al een verweerde werking, omdat het al voorheen in de steigers is blootgesteld aan lucht, water, verf en cement. Echter is dit niet genoeg om het optimaal te beschermen tegen alle weersinvloeden, dus een extra behandeling, zoals white wash, grey wash, beits of olie, is gewenst. Mammoet Steigerhout biedt u hierin veel mogelijkheden, zodat uw tuinmeubel een langere duurzaamheid krijgen. Kortom een kleine investering voor een langer genot. Wij kunnen u hierbij helpen maar u kunt uw steigerhout tuinmeubel ook zelf behandelen. Uiteraard kunnen wij u hierin adviseren.

Goes: meer informatie

Wilt u meer informatie betreffende ? Of wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, of bezoek onze showroom.