Steigerhout loungeset

Een steigerhout loungeset is bijna niet meer weg te denken uit de tuin. Het is een enorm populaire aankoop. Op een steigerhout loungeset kunt u prima avonden lang vertoeven en genieten van een hapje en drankje, met familie en/of vrienden. Een steigerhout loungeset is op een robuuste manier vormgegeven. Steigerhout is makkelijk te onderhouden en snel droog na een regenbui.

Steigerhout loungeset naar uw wensen en ideeën

Wij leveren de steigerhout loungeset in diverse maten en volledig aan te passen naar eigen wensen en ideeën. U kunt kiezen voor een L-vorm of een U-vorm. Vaak wordt er gekozen voor een L-vorm. De steigerhout loungeset kan linksom of rechtsom gemaakt worden, afhankelijk van de ruimte of muur waar de loungeset tegenaan geplaatst wordt. Wij leveren de steigerhout loungeset in twee tot drie delen, zo is de set gemakkelijk te plaatsen. Bent u op zoek naar een ander model steigerhout loungeset, en is deze niet te vinden op de website, dan maken wij de steigerhouten loungeset op maat en naar uw wensen.

Steigerhout loungeset: onderhoud

Een steigerhout loungebank komt naar alle waarschijnlijkheid buiten te staan, in de tuin, terras of balkon. Het gehele jaar heeft de loungeset allerlei weersinvloeden te voortduren. Daarom adviseren wij ook om de steigerhout loungeset te behandelen met bijvoorbeeld een buitenolie. De kleur veranderd niet, maar de steigerhout loungebank, is dan wel bestand tegen weersinvloeden van buiten af. Dit bevorderd daarbij ook de levensduur van uw loungebank. Het is natuurlijk ook mogelijk om voor een andere behandeling te kiezen. Zo heeft u de keuze om de steigerhout loungeset in een kleur naar keuze af te leveren. U kunt kiezen uit whitewah, greywash, RAL kleuren en lak. Zorg er wel voor dat de steigerhout loungebank niet in een plas komt te staan, dan bestaat de mogelijkheid dat het steigerhout op ten duur gaat rotten.

Steigerhout loungeset: kussens

Om uw steigerhout loungeset helemaal compleet te maken, kunt u ervoor kiezen om all weather kussens erbij te bestellen. Dit geeft uw loungeset extra zitcomfort. De kussens zijn voorzien van een speciale water en vuil afstotende stof, en dus zeer geschikt voor buiten. De all weather kussens zijn leverbaar in elke gewenste kleur. Wij raden u wel aan om de kussens buiten het seizoen op te bergen. Standaard dikte van de kussens is 6 cm. Wilt u een andere dikte dan is dit uiteraard mogelijk.

Steigerhout loungeset: meer informatie

Wilt u meer informatie betreffende steigerhout loungeset? Of wat wij nog meer voor u kunnen betekenen naast steigerhout loungeset? Neem dan gerust contact met ons op, of bezoek onze showroom.