hoekbank steigerhout Pittem België

Bent u op zoek naar een hoekbank steigerhout Pittem België? Dan kunt u uw hart ophalen bij Mammoet Steigerhout! hoekbank steigerhout Pittem zijn onze passie en wij hebben deze beauty’s dan ook in allerlei soorten en maten. Natuurlijk is ook een hoekbank steigerhout Pittem België op maat mogelijk. Een aanbetaling is bij ons niet nodig. Kijk snel verder op deze pagina en ontdek alle mogelijkheden.

hoekbank steigerhout Pittem België

Een industrieel interieur is een stoere interieur stijl die wordt gekenmerkt door het gebruik van hout, metaal, beton en baksteen. Daar passen de tafels van Mammoet Steigerhout perfect bij! Een industriële look is onveranderd populair en helemaal van nu.

Met een mooie hoekbank steigerhout Pittem België complementeert u de look en zet u een dikke punt op de i van uw inrichting. Maar ook in een modern, minimalistisch of landelijk interieur komen onze hoekbank steigerhout Pittem uitstekend tot recht! Een stoere hoekbank steigerhout Pittem in een romantisch interieur zorgt voor een fraai accent en houdt het spannend.

hoekbank steigerhout Pittem België

Het massieve hout dat wij gebruiken als tafelblad kan op verschillende manieren worden bewerkt.

Wij hebben hoekbank steigerhout Pittem België in allerlei uitvoeringen. Dus of u nu op zoek bent naar een kleine hoekbank steigerhout Pittem België of juist een grote hoekbank steigerhout Pittem , bij ons vindt u het. Ook een hoekbank steigerhout Pittem op maat is slechts een paar muisklikken van u verwijderd.

hoekbank steigerhout Pittem België een poot om op te staan

Veel van onze hoekbank steigerhout Pittem hebben een mat zwart metalen frame of onderstel. Maar ook qua tafelpoten van uw hoekbank steigerhout Pittem is aan u de keuze. De juiste industriële tafelpoten geven uw stoere tafel de industriële look waar u naar op zoek bent. Bij Mammoet steigerhout heeft u de keuze uit verschillende stalen tafelpoten. Zo kunt u onder andere gaan voor een:

  • Industriële tafel kruispoot
  • Industriële tafel X-poot
  • Tafelpoten industrieel wangpoot
  • Tafelpoten industrieel U-poot (ook wel sledepoot genoemd)
  • Industriële tafelpoot in het midden

We verkopen ook rustieke tafels met een houten onderstel. Hierdoor heeft de hele tafel een wat meer landelijke look.