houten lounge Wevelgem België

Bent u op zoek naar een houten lounge Wevelgem België? Dan kunt u uw hart ophalen bij Mammoet Steigerhout! houten lounge Wevelgem zijn onze passie en wij hebben deze beauty’s dan ook in allerlei soorten en maten. Natuurlijk is ook een houten lounge Wevelgem België op maat mogelijk. Een aanbetaling is bij ons niet nodig. Kijk snel verder op deze pagina en ontdek alle mogelijkheden.

houten lounge Wevelgem België

Een industrieel interieur is een stoere interieur stijl die wordt gekenmerkt door het gebruik van hout, metaal, beton en baksteen. Daar passen de tafels van Mammoet Steigerhout perfect bij! Een industriële look is onveranderd populair en helemaal van nu.

Met een mooie houten lounge Wevelgem België complementeert u de look en zet u een dikke punt op de i van uw inrichting. Maar ook in een modern, minimalistisch of landelijk interieur komen onze houten lounge Wevelgem uitstekend tot recht! Een stoere houten lounge Wevelgem in een romantisch interieur zorgt voor een fraai accent en houdt het spannend.

houten lounge Wevelgem België

Het massieve hout dat wij gebruiken als tafelblad kan op verschillende manieren worden bewerkt.

Wij hebben houten lounge Wevelgem België in allerlei uitvoeringen. Dus of u nu op zoek bent naar een kleine houten lounge Wevelgem België of juist een grote houten lounge Wevelgem , bij ons vindt u het. Ook een houten lounge Wevelgem op maat is slechts een paar muisklikken van u verwijderd.

houten lounge Wevelgem België een poot om op te staan

Veel van onze houten lounge Wevelgem hebben een mat zwart metalen frame of onderstel. Maar ook qua tafelpoten van uw houten lounge Wevelgem is aan u de keuze. De juiste industriële tafelpoten geven uw stoere tafel de industriële look waar u naar op zoek bent. Bij Mammoet steigerhout heeft u de keuze uit verschillende stalen tafelpoten. Zo kunt u onder andere gaan voor een:

  • Industriële tafel kruispoot
  • Industriële tafel X-poot
  • Tafelpoten industrieel wangpoot
  • Tafelpoten industrieel U-poot (ook wel sledepoot genoemd)
  • Industriële tafelpoot in het midden

We verkopen ook rustieke tafels met een houten onderstel. Hierdoor heeft de hele tafel een wat meer landelijke look.