houten loungebank Hoeselt België

Bent u op zoek naar een houten loungebank Hoeselt België? Dan kunt u uw hart ophalen bij Mammoet Steigerhout! houten loungebank Hoeselt zijn onze passie en wij hebben deze beauty’s dan ook in allerlei soorten en maten. Natuurlijk is ook een houten loungebank Hoeselt België op maat mogelijk. Een aanbetaling is bij ons niet nodig. Kijk snel verder op deze pagina en ontdek alle mogelijkheden.

houten loungebank Hoeselt België

Een industrieel interieur is een stoere interieur stijl die wordt gekenmerkt door het gebruik van hout, metaal, beton en baksteen. Daar passen de tafels van Mammoet Steigerhout perfect bij! Een industriële look is onveranderd populair en helemaal van nu.

Met een mooie houten loungebank Hoeselt België complementeert u de look en zet u een dikke punt op de i van uw inrichting. Maar ook in een modern, minimalistisch of landelijk interieur komen onze houten loungebank Hoeselt uitstekend tot recht! Een stoere houten loungebank Hoeselt in een romantisch interieur zorgt voor een fraai accent en houdt het spannend.

houten loungebank Hoeselt België

Het massieve hout dat wij gebruiken als tafelblad kan op verschillende manieren worden bewerkt.

Wij hebben houten loungebank Hoeselt België in allerlei uitvoeringen. Dus of u nu op zoek bent naar een kleine houten loungebank Hoeselt België of juist een grote houten loungebank Hoeselt , bij ons vindt u het. Ook een houten loungebank Hoeselt op maat is slechts een paar muisklikken van u verwijderd.

houten loungebank Hoeselt België een poot om op te staan

Veel van onze houten loungebank Hoeselt hebben een mat zwart metalen frame of onderstel. Maar ook qua tafelpoten van uw houten loungebank Hoeselt is aan u de keuze. De juiste industriële tafelpoten geven uw stoere tafel de industriële look waar u naar op zoek bent. Bij Mammoet steigerhout heeft u de keuze uit verschillende stalen tafelpoten. Zo kunt u onder andere gaan voor een:

  • Industriële tafel kruispoot
  • Industriële tafel X-poot
  • Tafelpoten industrieel wangpoot
  • Tafelpoten industrieel U-poot (ook wel sledepoot genoemd)
  • Industriële tafelpoot in het midden

We verkopen ook rustieke tafels met een houten onderstel. Hierdoor heeft de hele tafel een wat meer landelijke look.