houten loungebank Ruiselede België

Bent u op zoek naar een houten loungebank Ruiselede België? Dan kunt u uw hart ophalen bij Mammoet Steigerhout! houten loungebank Ruiselede zijn onze passie en wij hebben deze beauty’s dan ook in allerlei soorten en maten. Natuurlijk is ook een houten loungebank Ruiselede België op maat mogelijk. Een aanbetaling is bij ons niet nodig. Kijk snel verder op deze pagina en ontdek alle mogelijkheden.

houten loungebank Ruiselede België

Een industrieel interieur is een stoere interieur stijl die wordt gekenmerkt door het gebruik van hout, metaal, beton en baksteen. Daar passen de tafels van Mammoet Steigerhout perfect bij! Een industriële look is onveranderd populair en helemaal van nu.

Met een mooie houten loungebank Ruiselede België complementeert u de look en zet u een dikke punt op de i van uw inrichting. Maar ook in een modern, minimalistisch of landelijk interieur komen onze houten loungebank Ruiselede uitstekend tot recht! Een stoere houten loungebank Ruiselede in een romantisch interieur zorgt voor een fraai accent en houdt het spannend.

houten loungebank Ruiselede België

Het massieve hout dat wij gebruiken als tafelblad kan op verschillende manieren worden bewerkt.

Wij hebben houten loungebank Ruiselede België in allerlei uitvoeringen. Dus of u nu op zoek bent naar een kleine houten loungebank Ruiselede België of juist een grote houten loungebank Ruiselede , bij ons vindt u het. Ook een houten loungebank Ruiselede op maat is slechts een paar muisklikken van u verwijderd.

houten loungebank Ruiselede België een poot om op te staan

Veel van onze houten loungebank Ruiselede hebben een mat zwart metalen frame of onderstel. Maar ook qua tafelpoten van uw houten loungebank Ruiselede is aan u de keuze. De juiste industriële tafelpoten geven uw stoere tafel de industriële look waar u naar op zoek bent. Bij Mammoet steigerhout heeft u de keuze uit verschillende stalen tafelpoten. Zo kunt u onder andere gaan voor een:

  • Industriële tafel kruispoot
  • Industriële tafel X-poot
  • Tafelpoten industrieel wangpoot
  • Tafelpoten industrieel U-poot (ook wel sledepoot genoemd)
  • Industriële tafelpoot in het midden

We verkopen ook rustieke tafels met een houten onderstel. Hierdoor heeft de hele tafel een wat meer landelijke look.